SuKoKan joukkotarkastus to 29.4.2021, Tampere

SuKoKan joukkotarkastus torstaina 29.4.2021 klo 16.30
 –> Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tilat, Tampereentie 484, 33880 Lempäälä

Tarkastava eläinlääkäri: Lotta Axelson.

LUE erillinen Drive In-joukkotarkastusohje.

Ilmoittautuminen avautuu sähköpostilla to 15.4.2021 klo 17.00-> ennen tätä ajankohtaa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

Ilmoittautumiset sähköpostilla:  sukoka.tre.tarkki@gmail.com
HUOM! Kirjoita sähköpostin aihe-kenttään: TRE Joukkotarkastus 29.4.2021 ja sana AIKATAULUTOIVE, jos sellainen on
Mainitsethan ilmoittautumisessa:
– tarkastettavien koirien lukumäärän ja tarkastukset koirakohtaisesti, myös tieto, jos koira tarkistetaan ilman tippoja
– aikataulutoive, jos sellainen on (sana AIKATAULUTOIVE aihekentässä!) – ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä
– SuKoKan jäsennumerosi/kasvattajan jäsennumeron
– jos mahdollista, myös tieto, maksetaanko kaikki tarkit yhdessä vai osissa, myös kuittipyynnön voi kertoa jo etukäteen

Sähköposteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, paikkoja on rajoitetusti. Jokaiselle tulee ensin automaattinen kuittaus viestin vastaanottamisesta, lisäksi kaikille tulee tieto tarkastukseen mahtumisesta tarkastusajan kanssa tai tieto siitä, että ei ole mahtunut mukaan. Jos et saa mitään viestiä viikon sisällä, laita uusi viesti tai soita!

Hinnat SuKoKan jäsenille: silmät 45 €, polvet 20 € ja sydän 20 € sekä tilamaksu 2 euroa/koira*, jotka maksetaan käteisellä.

Mikäli olet saanut ajan koirallesi/koirillesi, etkä pysty sitä käyttämään, EI AIKAA SAA antaa itse eteenpäin. Peruutukset tulee hoitaa aikojen jakajan kautta! Ilmoita peruutukset mahdollisimman aikaisin! Tarkkipäivänä peruutukset ainoastaan puhelimitse!
Yhteyshenkilö: Anna-Maria Linna (kennel Devilish), p. 0440-707 377

Vahvistuskirjeessä on uudet erillisohjeet joukkotarkastuskäytännöistä, lue ne huolellisesti. Ohjeista käy ilmi, kuink ajoukkotarkastukseen saavutaan ja miten joukkotarkastuspaikalla toimitaan. Mikäli et itse tule paikalle, vaan paikalle saapuu kasvattisi omistajansa kanssa, niin kerrothan ohjeet myös hänelle tarkasti! Polvi- ja sydäntarkastuksia varten tulee täyttää paikan varmistumisen jälkeen sähköiset lähetteet Omakoirassa, paikan päällä eläinlääkärin tekemänä lähete on huomattavasti kalliimpi!

Terveystarkastukset voi maksaa ainoastaan käteisellä ja paikalla on oltava ajoissa. Ole ystävällinen ja varaa mukaasi tasaraha.*Samalta omistajalta peritään tilamaksua ainoastaan viideltä ensimmäiseltä omistamaltaan koiralta. Siis max. 10 €/ omistaja (ei per ilmoittaja, jos koirat maksetaan erikseen).

Tervetuloa mukaan!

Toivoo: Ansku & Tampereen joukkotarkkipoppoo