21.4.2020 Shea Beasleyn verkkoluento suolistomikrobiston vaikutuksista koiran terveydelle

HVERKKOLUENTO

Shea Beasleyn verkkoluento suolistomikrobiston vaikutuksista koiran terveydelle

Aika 21.4.2020
Verkkoluento alkaa klo 18.00.

Huomaa! Suomen hallituksen 16.3.2020 linjaamien toimenpiteiden myötä (yli 10 hengen kokoontuminen ei ole sallittua) LUENTO JÄRJESTETÄÄN VERKOSSA!
Tarkempi toteutustapa kerrotaan mahdollisimman pian. Jokainen ilmoittautunut saa ilmoittautumisajan jälkeen linkin, jolla pääsee osallistumaan luennolle.

Suoliston kunto heijastuu koko elimistön terveyteen. Pennun suoliston mikrobisto alkaa kehittyä jo kohdussa ja pennun emältä saama mikrobisto luo perustan koko sen loppuiän hyvinvoinnille.
Tule siis perehtymään mikrobiologian tohtorin Shea Beasleyn johdolla koiran suolistomikrobiston kehittymiseen ja siihen, mikä vaikutus koiran suoliston mikrobistolla on koko koiran terveyteen ja hyvinvointiin.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 16.4.2020 mennessä!
Hinta: SuKoKan jäseniltä 15 e, ei-jäseniltä 30 e.
Jäsenten ilmoittautumiset verkkokaupan kautta ( www.sukoka.fi/verkkokauppa ), Ei-jäsenet sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@sukoka.fi

Varmista paikkasi ajoissa! 

Yhteistyössä Vetcare
Vetcare on yksi Suomen suurimmista eläinlääkealan yrityksistä. Täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tasaisesti ja vakaasti. Vetcare työllistää yli 40 eläinlääketieteen, farmasian sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Toiminnan periaatteena on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja edesauttaa eläinten hyvinvointia. Vetcare esittely: https://www.vetcare.fi/