Joukkotarkastus 20.5.2020 Tampere

TÄMÄ JOUKKOTARKASTUS ON PERUTTU KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI!
SuKoKa peruu kaikki joukkoterveystarkastukset! Suomessa oleva poikkeuksellinen tilanne on vaatinut kovia toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen hallitus on 16.3.2020 tilanteen vuoksi päätynyt rajoittamaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja välttämään tarpeetonta oleskelua yleisillä paikoilla. SuKoKa peruu ohjeistuksen mukaisesti kaikki sovitut joukkotarkastukset. SuKoKa seuraa tilanteen kehittymistä. Joukkotarkastusten ja muiden tilaisuuksien jatkumisesta tiedotetaan, kun kansallinen tilanne ne jälleen sallii.

Tiedote: http://sukoka.fi/sukoka-peruu-joukkotarkastukset/

16.3.2020
Vesa Lehtonen
Puheenjohtaja
Suomen Koirankasvattajan SuKoKa ry

SuKoKan joukkotarkastus keskiviikkona 20.5.2020 klo 16.00
 –> Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tilat, Tampereentie 484, 33880 Lempäälä

Tarkastava eläinlääkäri: Lotta Axelson.

Ilmoittautuminen avautuu sähköpostilla to 7.5.2020 klo 17.00-> ennen tätä ajankohtaa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

Ilmoittautumiset sähköpostilla:  sukoka.tre.tarkki@gmail.com
HUOM! Kirjoita sähköpostin aihe-kenttään: TRE Joukkotarkastus 20.5.2020 ja sana AIKATAULUTOIVE, jos sellainen on
Mainitsethan ilmoittautumisessa:
– tarkastettavien koirien lukumäärän ja tarkastukset koirakohtaisesti, myös tieto, jos koira tarkistetaan ilman tippoja
– aikataulutoive, jos sellainen on (sana AIKATAULUTOIVE aihekentässä!) – ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä
– SuKoKan jäsennumerosi/kasvattajan jäsennumeron
– jos mahdollista, myös tieto, maksetaanko kaikki tarkit yhdessä vai osissa, myös kuittipyynnön voi kertoa jo etukäteen

Sähköposteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, paikkoja on 80 koiralle. Jokaiselle tulee ensin automaattinen kuittaus viestin vastaanottamisesta, lisäksi kaikille tulee tieto tarkastukseen mahtumisesta tarkastusajan kanssa tai tieto siitä, että ei ole mahtunut mukaan. Jos et saa mitään viestiä viikon sisällä, laita uusi viesti tai soita!

Hinnat SuKoKan jäsenille: silmät 45 €, polvet 20 € ja sydän 20 € sekä tilamaksu 2 euroa/koira*, jotka maksetaan käteisellä.

Mikäli olet saanut ajan koirallesi/koirillesi, etkä pysty sitä käyttämään, EI AIKAA SAA antaa itse eteenpäin. Peruutukset tulee hoitaa aikojen jakajan kautta! Ilmoita peruutukset mahdollisimman aikaisin! Tarkkipäivänä peruutukset ainoastaan puhelimitse!
Yhteyshenkilö: Anna-Maria Linna (kennel Devilish), p. 0440-707 377

Kun saat koirillesi paikan/paikat terveystarkastukseen niin tarkista ja lue huolellisesti saamaasi ohjeet. Mikäli et itse tule paikalle, vaan paikalle saapuu kasvattisi omistajansa kanssa, niin kerrothan ohjeet myös hänelle tarkasti! Polvi- ja sydäntarkastuksia varten tulee täyttää paikan varmistumisen jälkeen sähköiset lähetteet Omakoirassa, paikan päällä eläinlääkärin tekemänä lähete on huomattavasti kalliimpi!

Terveystarkastukset voi maksaa ainoastaan käteisellä ja paikalla on oltava ajoissa. Ole ystävällinen ja varaa mukaasi tasaraha.*Samalta omistajalta peritään tilamaksua ainoastaan viideltä ensimmäiseltä omistamaltaan koiralta. Siis max. 10 €/ omistaja (ei ilmoittaja, jos koirat maksetaan erikseen).

Tervetuloa mukaan!

Toivoo: Ansku & Tampereen joukkotarkkipoppoo