SuKoKan jäsen: Täytä Petsofissa iho-, kutina-, allergia- ja atopiaoireiden tunnistamiseen laadittu kysely

Petsofissa nyt iho-, kutina-, allergia- ja atopiaoireiden tunnistamiseen laadittu kysely kaikenrotuisille koirille.

Kyselyn tavoitteena on luoda tehokkaat työkalut iho-oireiden tunnistamiseen sekä siihen, kuinka ohjata eläimet oikean hoidon pariin. 

Keräämme ensin aineistoa tuhannen koiran vastaukseen asti, jonka jälkeen tulokset tulevat näkyviksi omistajille. Vastausten perusteella osalle koirista tarjotaan mahdollisuutta osallistua hoitotutkimuksiin, jolloin saat meiltä Petsofilta erillisen kutsun.

Kysely soveltuu kaikille koirille ja roduille riippumatta koiran iästä, ja myös niille koirille, joilla ei ole todettu mitään allergioita. 

Vastaamalla autat tutkimusta ja koirien tehokkaampaa hoitoa.
Tutkimukseen osallistuminen ja koiraasi koskeva aineisto pidetään luottamuksellisena.

Petsofiin rekisteröityminen on ilmaista:

https://app.petsofi.com/fi/accounts/signup/

Lisää ensin koirasi jonka jälkeen löydät kyselyn kohdasta Analyysit. Tutustu myös Helsingin Yliopiston koirien käyttäytymiskyselyyn.

Suomessa vuonna 2016 perustettu Petsofi lanseerasi eläinterveyden palvelualustan online-eläinlääkärikäynteineen marraskuussa 2018. Petsofin palvelualustasta on tullut heti alkumetreillä Suomen suurin eläinterveyden etäpalvelujen alusta. Yhtiön tarkoituksena on laajentaa eläinalan palveluvalikoimaa uusinta teknologiaa hyödyntäen ja tarjota asiakkailleen yhä helpompaa pääsyä asiantuntevien palvelujen, osaamisen ja tutkitun tiedon piiriin.